Healing, Aura-Soma (färgterapi), Andlig vägledning, Drömterapi

 

logo ReikiHealing / Reiki

Har du lagt märke till att du påverkas av människors, djurens, naturens, musikens och olika miljöers energier!? Att du mår bra där det finns goda energier och gärna söker dig dit. Exempelvis träffar du gärna den kompisen där du mår bra i hens energi eller vistas i naturen och besöker mysiga ställen. 

Alla och Allting har energier. Jorden, himlen, alla varelser och hela universum. Man kan hamna i obalans om ens energi är i obalans. Det finns tekniker att koppla upp sig till harmoniska energier och vidarebefordra den till en annan människa och andra varelser. Healing är förändring på energinivå, ett effektivt sätt att balansera energierna. 

Under behandlingen kommer man ligga på rygg och vara påklädd. Det går att utföra Healing med beröring eller utan beröring. Du väljer själv hur du vill ha det.

 

Aura Soma 450x600

Aura-Soma, Färgterapi

Känslor är energier och energi har färg och frekvens. Färgen som du dras till beskriver ditt sinnestillstånd. Aura-Soma är en fantastisk guide till den inre världen utan ord, formulering och ansträngning. Du kommer välja din färg och få beskrivning av mig om ditt mentala tillstånd och eventuella lösningar. Det finns även möjlighet att skaffa färgen och smörja in kroppen med den. Färgerna är från naturen och blandas med olja och källvatten. Uppiggande och energigivande under de gråa och mörka månaderna av året.

Spirituell guidning / Andlig Vägledning

Är du intresserade av den spirituella världen och tror och litar på din intuition och vill bli guidad i det!? 
Kontakta gärna mig så pratar vi vidare om det

Drömterapi

Drömvärlden är ett mysterium. Genom drömmar vill vårt omedvetna kommunicera med oss. Vi behöver förstå våra drömmar för att förstå oss själva och våra behov. Symbolerna i drömmarna är väldigt individuella och att använda endast drömtolkningsböcker är inte särskilt givande. Det finns inget i vår kropp och mental som är förgäves och utan funktion. Vi drömmer i genomsnitt sju år av våra liv. Så det finns tillräckligt med anledningar att ta sina drömmar på allvar. Drömterapi i grupp är väldigt effektivt men funkar även individuellt.

Hör gärna av dig så hittar vi ett sätt att förstå oss på DINA DRÖMMAR och dess budskap.

Tjänster

Coaching, Friskvård & Stressterapi
Retreat, Gruppterapi
via zoom eller i Lund
Regressionsterapi
Trauma bearbetning
Läka ditt inre barn
Mindfulness, Meditation
EFB-metoden (andningsterapi)
Yoga
Healing, Aura-Soma (Färgterapi)
Andlig vägledning
Drömterapi
Massage
Samtalsterapi
Par & Relationsterapi
Friskvårdsbidrag Företag

Livetsterapi logo